Eoxide LQ75EOXIDE LQ 75 are un timp de reacţie înjumătăţit între 30 şi 45 de zile atunci când este depozitat într-un loc întunecat, uscat, la temperatura de 20° C. Este practic pur (99,9%). Nu are risc de explozie (utilizare de inhibitori chimici speciali). Nu este coroziv (mai puţin decât apa). Este foarte uşor de manevrat şi de transportat.

PROPRIETĂŢI MICROBIOLOGICE
EOXIDE LQ 75 este un dezinfectant cu un spectru larg de acţiune. Mult mai puternic decât clorul, distruge bacterii, alge, ciuperci, viruşi, chisturi. Interval mare al pH-ului, între 4 şi 10. Distruge şi previne formarea biofilmului. Este eficient împotriva legionella.

MEDIU ÎNCONJURĂTOR
EOXIDE LQ 75 nu generează clor liber atunci când este dozat în apă. Nu generează clorit şi alte produse secundare, turbiditate, aşa cum face clorul. Nu modifică gustul şi nici culoarea apei tratate.

ECONOMIE
Este foarte uşor de folosit şi poate fi dozat în cantităţi mici (între 0,05 și 0,30 ppm), din cauza concentraţiei şi puterii sale. Necesită echipamente (instalaţii) de dozare şi măsurare foarte simple. Implică o metodă de preparare foarte sigură. Nu necesită investiţii într-un reactor / generator.

Eoxide LQ75APLICAŢII
– dezinfectarea apei potabile;
– aplicaţii industriale: ape reziduale, ape de procesare;
– dezinfectare diverse suprafeţe (industria alimentară);
– industria hârtiei şi celulozei: albire, ape uzate;
– turnuri de răcire apă – împotriva Legionella;
– agricultură: irigaţii, apă potabilă, ape reziduale, dezinfectare ferme (păsări, porci);
– industria alimentară: lapte, carne, abatoare;
– industria băuturilor – fabrici de bere;
– ape menajere;
– apa din piscine;
– Legionella – eliminare biofilm

DIOXID DE CLOR CLASIC vs. SOLUȚIE EOXIDE® LQ 75 0.75%

HIPOCLORIT DE SODIU vs. SOLUTIE EOXIDE LQ 75