Eoxide LQ75Eoxide LQ 75 – Tratarea profesionista a apei – Cel mai sigur concept pentru producerea dioxidului de clor.

EOXIDE LQ 75are un timp de reacţie înjumătăţit între 30 şi 45 de zile atunci când este depozitat într-un loc întunecat, uscat, la temperatura de 20° C. Este practic pur (99,9%). Nu are risc de explozie (utilizare de inhibitori chimici speciali). Nu este coroziv (mai puţin decât apa). Este foarte uşor de manevrat şi de transportat.

PROPRIETĂŢI MICROBIOLOGICE
EOXIDE LQ 75
este un dezinfectant cu un spectru larg de acţiune. Mult mai puternic decât clorul, distruge bacterii, alge, ciuperci, viruşi, chisturi. Interval mare al pH-ului, între 4 şi 10. Distruge şi previne formarea biofilmului. Este eficient împotriva legionella.

MEDIU ÎNCONJURĂTOR
EOXIDE LQ 75
nu generează clor liber atunci când este dozat în apă. Nu generează clorit şi alte produse secundare, turbiditate, aşa cum face clorul. Nu modifică gustul şi nici culoarea apei tratate.

ECONOMIE
Este foarte uşor de folosit şi poate fi dozat în cantităţi mici (între 0,05 și 0,30 ppm), din cauza concentraţiei şi puterii sale. Necesită echipamente (instalaţii) de dozare şi măsurare foarte simple. Implică o metodă de preparare foarte sigură. Nu necesită investiţii într-un reactor / generator.

(CITESTE MAI DEPARTE)

 

AquaSmarterTehnologia AquaSmarter este inventată de Dr. Stephen Verdon şi se bazează pe utilizarea a 5 elemente: cupru, argint, paladiu, zinc si carbon. Apa care urmează să fie tratată trece prin capsula special concepută care conţine aceste 5 elemente. Elementele din capsulă activează şi controlează activitatea ionilor de cupru (Cu + +) și argint (Ag +) în apă.

Mai multe studii efectuate în marile universități au dovedit eficacitatea ridicată a ionilor de cupru şi argint. Odată eliberați în apă, acești cationi cu suprafeţele lor active acţionează ca agenţi naturali de dezinfectare. În doar câteva fracţiuni de secundă, cuprul încărcat pozitiv şi ionii de argint formează legături electrostatice cu zonele încărcate negativ ale membranelor celulare ale microorganismelor. Acest proces modifică permeabilitatea pereților celulelor lor astfel încât aportul de nutrienţi (fotosinteza) din microorganisme este afectată. Odată ce cuprul şi argintul au penetrat celula, ei atacă aminoacizii pe bază de sulf din celulele proteice necesare pentru fotosinteză. Ca urmare fotosinteza devine imposibilă iar celula devine inactivă.

AquaSmarter oferă apa perfectă

AquaSmarter  “Tehnologie de ionizare submersibilă” se bazează pe utilizarea a 5 minerale esențiale: argint, cupru, paladiu, zinc și carbon. Procesul de ionizare a capsulei AquaSmarter are efect timp de 12 luni şi nu are nevoie de electricitate, întreţinere constantă sau instalații speciale. Capsula de ionizare AquaSmarter este pur şi simplu plasată în lichide, cum ar fi apă, combustibil, lapte şi sucuri care trec prin procese speciale de ionizare a capsulei şi în mod automat eliberează ionii de cupru (Cu + +) şi ionii de argint (Ag +). O mare parte din ionii produși de AquaSmarter saturează nisipul silicos conținut în filtru care datorită suprafeţei sale mari previne formarea de colonii bacteriene. Împreună cu apa care trece prin filtru, un număr de ioni ajung la bazin, unde ei propagă efectele lor anti bacteriene şi anti alge.

(CITESTE MAI DEPARTE)