UTILAJ MOBIL DE SORTAT

Utilaj mobil sortat deseuriSistem mobil de sortare cu tambur destinat diverselor tipuri de materiale, sortează până la 4 tipuri de deșeuri în același timp. Marele avantaj al mașinii constă în înlocuirea rapidă a cilindrului și a sitei cu ochiuri. Toate comenzile sunt electrice. La cerința clienţilor mașina poate fi adaptată astfel încât să fie conectată la un generator electric sau la rețea. Utilajul oferă performanțe maxime la un cost redus cu utilizarea și mentenanța acestuia.

Oferim consultanta pentru proiectarea întregului ansamblu de utilaje si componente necesare realizarii unei statii de sortare si reciclare precum si suport tehnic pentru instalarea acestora.

Informații tehnice:
Lungime tambur: 2500 / 4000 / 5500 mm
Diametru tambur: 1500 / 2000 mm
Volum buncăr: 2 / 3 / 5 m³
Putere: 10 kW / 15 kW / 20 kW
Mărime sită: 5 – 120 mm
Bucăți site: 2 – 4
Tip găuri sită: Rotunde, pătrate
Capacitate de prelucrare: 35 – 180 m³/h


 
Utilaje mobile
 
 
 
Cu peste 20 de ani de activitate in domeniul curateniei si al produselor ecologice, compania noastra se prezinta ca si un pilon important, nu numai pentru clientii nostrii stabili, dar si pentru viitoarele colaborari care ne bat la usa. Prin seriozitate, profesionalism, dar si suport sustinut fata de clientii nostrii, am reusit sa ne impunem ca si lider pe piata de profil din judetul Brasov si nu numai.

EcoTeh este unic importator de detergenti biodegradabili si ofera clientilor solutii profesionale pentru curatare si degresare inclusiv tratarea apelor. Produsele pe care noi le oferim, prezinta garantia unor produse cu un inalt grad de biodegradabilitate care nu contin solventi, netoxice, neinflamabile si sigure pentru mediul inconjurator. Produsele EcoTeh acopera o gama foarte larga de aplicatii in industria petroliera si gaze, constructii, armata, industria chimica, Ho.Re.Ca , industria aeronautica.