UTILAJ DE MIXARE ECOTEH

imagine19Este un sistem de mixare staţionar proiectat pentru a amesteca şi a mărunții compost, bio-deşeuri şi pământ. Amestecă şi taie materialele într-un singur ciclu de lucru.

Oferim consultanta pentru proiectarea întregului ansamblu de utilaje si componente necesare realizarii unei statii de sortare si reciclare precum si suport tehnic pentru instalarea acestora.

 

Informații tehnice:
Capacitate: 14 / 17 / 20 m³
Putere: 2×37 kW / 2×45 kW / 2×55 kW
Capacitate de prelucrare: 20 – 80 m³/h

 

Utilaje de mixare

 

 

 

Cu peste 20 de ani de activitate in domeniul curateniei si al produselor ecologice, compania noastra se prezinta ca si un pilon important, nu numai pentru clientii nostrii stabili, dar si pentru viitoarele colaborari care ne bat la usa. Prin seriozitate, profesionalism, dar si suport sustinut fata de clientii nostrii, am reusit sa ne impunem ca si lider pe piata de profil din judetul Brasov si nu numai.

EcoTeh este unic importator de detergenti biodegradabili si ofera clientilor solutii profesionale pentru curatare si degresare inclusiv tratarea apelor. Produsele pe care noi le oferim, prezinta garantia unor produse cu un inalt grad de biodegradabilitate care nu contin solventi, netoxice, neinflamabile si sigure pentru mediul inconjurator. Produsele EcoTeh acopera o gama foarte larga de aplicatii in industria petroliera si gaze, constructii, armata, industria chimica, Ho.Re.Ca , industria aeronautica.