UTILAJE DOZARE DESEURI

Utilaje de dozare deseuriSistem tip buncar modular cu un tambur de dozare a deseurilor solide: deseuri menajere, deseuri de hârtie, materiale combinate, ambalaje si deseuri comerciale. Un sistem care poate fi adaptat datorita constructiei modulare. Fiecare lant de sortare poate fi încarcat în mod continuu prin module diferite care fac utilizarea eficienta a spatiului disponibil. Volumul de stocare poate fi marit în orice moment, prin adaptarea unui nou modul. Modulul de baza contine toate componentele majore ale sistemului si unitatea de control. (MAI MULTE, AICI)

UTILAJE SORTARE DESEURI

imagine23Sistem de sortare a hârtiei pentru a elimina cartonul și părțile mici din deșeurile de hârtie. Sita are mărimea ochiurilor reglabilă astfel încât să poată fi adaptată la nevoile clientului. Această gamă de utilaje se potrivește atât stațiilor de sortare și reciclare de mici dimensiuni cât și celor de mari dimensiuni. Acest sistem de sortare a hârtiei este cel mai mare separator cu 3 punţi disponibil pe piață. Capacitatea de sortare este de până la 40t/h. (MAI MULTE, AICI)

 

UTILAJE MIXARE DESEURI

imagine19Este un sistem de mixare staţionar proiectat pentru a amesteca şi a mărunții compost, bio-deşeuri şi pământ. Amestecă şi taie materialele într-un singur ciclu de lucru. Oferim consultanta pentru proiectarea întregului ansamblu de utilaje si componente necesare realizarii unei statii de sortare si reciclare precum si suport tehnic pentru instalarea acestora. (MAI MULTE, AICI)

 

UTILAJE DE SORTARE DESEURI, MOBILE

Utilaj mobil sortat deseuriSistem mobil de sortare cu tambur destinat diverselor tipuri de materiale, sortează până la 4 tipuri de deșeuri în același timp. Marele avantaj al mașinii constă în înlocuirea rapidă a cilindrului și a sitei cu ochiuri. Toate comenzile sunt electrice. La cerința clienţilor mașina poate fi adaptată astfel încât să fie conectată la un generator electric sau la rețea. Utilajul oferă performanțe maxime la un cost redus cu utilizarea și mentenanța acestuia. (MAI MULTE, AICI)

 

Achiziționăm cantități mari de deșeuri de folie tip LDPE / HDPE, sortată și presată sub formă de baloți.

FoliePolietilena cu densitate scazută – LDPE este are densități cuprinse între 0.910 – 0.940 g/cm3. LDPE are un grad ridicat de ramificare a forțelor intermoleculare, ceea ce înseamnă că este mai puţin puternică și mai puțin rezistentă la întindere. LDPE este creată prin polimerizarea radicalilor liberi. LDPE este utilizată atât pentru recipiente cât și pentru produse din folie de plastic cum ar fi: saci de plastic şi folie film. (MAI MULTE, AICI)