eOx® Armament Cleaner

Armament CleanerProdus pentru curățat armamentul eOx® Armament Cleaner NSN 6850-17-106-8474. Este o soluție de curățat foarte puternică, alcalină, concentrată, cu aditivi proprii, pentru a fi utilizată pe o gamă foarte largă de curățire și degresare a armamentului și a părților sale componente. Conține un anti-coroziv ce conferă armamentului aproximativ 5 zile de rezistență împotriva ruginirii pe interior. Datorită încorporării ingredienților specifici eOx® Armament Cleaner poate fi folosit atât pe metale feroase și neferoase cât și pe materiale plastice.

Utilizare:

eOx® Armament Cleaner se folosește: Diluat cu apă
Curățat manual la cald cu anti-corozivi 1: 4 până la 1:10
Imersiune în soluție 1:10 până la 1:20
Curățat cu aparatură mecanică 1:10

Avantaje:

Neinflamabil, netoxic, nu conține fosfați.
Biodegradabil conform regulilor Uniunii Europene.
Se poate folosi în siguranță pe materiale feroase și neferoase, plastic și vopsele emailate.
Se folosește ca înlocuitor pentru:

eOx® Armament Cleaner este un înlocuitor al solvenților degresabili sub formă de vapori, al produșilor clorați, cât și a soluțiilor de curățat sub formă de solvenți sau emulsii.

Metode de curățare:

eOx® Armament Cleaner poate fi folosit atât la spălarea manuală cât și la spălarea componentelor cu mașini de curățat cu jet sau cu ultrasunete ( aceste aplicații necesită un aditiv antispumant), utilaje de curățat la mare presiune, etc.

In medii calde recomandăm folosirea soluției la temperatura de 50º C.

 

eOx® Weapon Oil 967

Weapon Oil 967Produs pentru întreținerea armamentului eOx®Weapon Oil 967 NSN 9150-01-381-5558. Este un lubrifiant lichid foarte penetrant care combină trei funcții esențiale într-un singur produs: curățarea, lubrifierea și conservarea armelor de mână și a armamentului greu de mic și mare calibru. eOx®Weapon Oil 967 poate fi utilizat și pentru multe alte aplicații industriale.

Curățarea:

eOx®Weapon Oil 967 este prevăzut cu aditivi ce pe lângă abilitățile de a penetra suprafețele dintre metale, ajută la îndepărtarea eficientă a depunerilor de mizerie, a particulelor corozive, a rezidurilor depuse în urma tragerilor ce pot fi abrazive atât în cazul mecanismelor funcționale pe gaz cât și în cazul celor cu recul.

Conservare:

După curățarea cu eOx®Weapon Oil 967 o peliculă conservantă se formează și se depune imediat pe suprafața curățată. Conservantul nu înlocuiește numai apa dar conferă o barieră rezistentă la coroziune rugină și mizerie.

Lubrifiere:

eOx®Weapon Oil 967 este conceput pentru a îndeplinii toate cerințele de curățare, lubrifiere și conservare, atât pentru arme de calibru mic cât și de calibru mare, în toate condițiile climaterice virtuale, de la –54°C la +65°C. In plus eOx®Weapon Oil 967 nu conține agenți dăunători stratului de ozon și îndeplinește cerințele Decretului California Clean Air Act VOC.

eOx®Weapon Oil 967 nu se folosește doar la armamente, de fapt s-a dovedit a fi eficient într-o gamă foarte largă de aplicații, incluzând industria constructoare de mașini, aviație, marină, aplicații industriale generale și întreținerea echipamentului industrial.

Specificații:

eOx®Weapon Oil 967 este în conformitate cu MILSPEC, MIL-L-63460

Proprietăți specifice:

Vîscozitate la +40°C : 9,64 centistokes
Vîscozitate la –54°C : 3,630 centistokes
Punct de lichefiere : -60°C
Punct de ardere, COC : 100°C
Shell 4-Ball Wear, mm², 40 kg, 1200 RPM, 75°C, 1 hr : 0,40
Densitate specifică la 15°C : 0,87
Falex load carrying capacity, 750 lb. Jaw Load : Test trecut
Rezistență la ceață sărată : Test trecut
Rezistență la ceață umedă 49°C, 100% umiditate relativă, 900 hrs : Test trecut
Stabilitatea și înlocuirea apei : Test trecut
Testul de coroziune a metalelor, wt schimbă mg/cm², 55°C, 168 hrs