Produs de curățat și dezinfectat eOx®Cleaner & Desinfector

Cleaner & DesinfectorEste un produs combinat: degresant şi dezinfectant de calitate superioară. Poate fi folosit pe orice fel de suprafeţe, aparatură şi materiale care vin in contact cu produse alimentare. Poate fi folosit de asemenea ca și produs de curățare și dezinfecție în mediile sanitare. Mod de folosire: Pentru curățare generală: se foloseşte 100 ml la o găleată de 10 litri cu apă caldă.

Suprafețe contaminate usor sau normal pot fi curățate în același timp. Pentru dezinfecție se va folosi produsul atât cât este necesar, astfel încât suprafața să rămână umedă pe toată durata acțiunii.

Timpul de acționare minim este de 5 minute.

Suprafețele și materialele care au fost tratate cu eOx®Cleaner & Desinfector trebuie clătite cu multă apă curată după acțiunea produsului. Acest produs poate îndepărta bacterii rezistente la alte produse.

Ambalaj: 5 litri, 25 litri, 210 litri.


 
Produs de curățat eOx®Floorshine

FloorshineEste un detergent concentrat pentru curățat pardoseli. Acest produs poate fi folosit pentru curățarea pardoselilor de interior, din gresie, vinil, parchet etc. eOx®Floorshine lasă în urmă un miros proaspăt după folosire.

Instrucțiuni:

In funcție de metoda de curățare produsul se aplică cu o perie, un mop, pulverizat sau cu un utilaj, utilizând dozarea corectă.

Pentru o dozare optimă utilizați o pompă de dozare.

Dozare pentru 5 litri de conținut:
Grad de contaminare Ridicat Normal Usor
Dozare 1:20 1:30 1:50
Produs 250 ml 150 ml 100 ml
Nr. de pompe 8x 5x 3x

* In funcție de gradul de contaminare se poate adapta dozarea produsului dacă este necesar.

Ambalaj: 5 litri, 25 litri, 210 litri.


 
Produs de curățat eOx®Glasclean

GlascleanEste un detergent concentrat, curăță și usucă rapid suprafețele din sticlă. Folosit în flacoane de pulverizat este recomandat suprafețelor de interior cum ar fi: ferestre, vitrine, oglinzi, faianță. eOx®Glasclean concentrat trebuie diluat cu apă în diluții de la 1:3 până la 1:5.

Instrucțiuni:

In funcție de metoda de curățare aplicați produsul diluat pe suprafața ce va fi curățată cu ajutorul unui flacon pulverizator, burete, perie sau mop.

Pentru un amestec perfect al produsului utilizați o pompă sau un sistem de amestecare.

Exemplu de dozare pentru un flacon pulverizator de 500 ml de conținut:
Grad de murdărire Mare Normal
Dozare 1:3 1:5
Produs 150 ml 100 ml
Numar pompări 5x 3x

* In funcție de gradul de murdărire se poate adapta dozarea produsului adăugând mai multă apă.

Ambalaj: 5 litri, 25 litri, 210 litri


 
Produs de curățat și degresat eOx®Grease Remover

Grease RemoverEste un degresant de o calitate foarte bună care este folosit pentru hote, pardoseli, pereți, faianță, oţel inoxidabil şi alte materiale. Grease remover curăță profund şi lasă suprafața curată fără reziduri, spre deosebire de alte produse. Este foarte potrivit pentru industria alimentară.

eOx®Grease remover înlocuiește toate produsele de curățat prezente într-o bucătărie şi are o mare aplicabilitate cum ar fi: hoteluri, restaurante, cantine şi firme de catering, fabrici. Pe scurt, face față celor mai diferite condiţii de igienă cerute.

Instrucțiuni:

In funcție de metoda de curățare, de diluție și de suprafața ce urmează a fi curățată, produsul se aplică pulverizat, cu un burete, cu o perie sau cu un mop. Pentru o dozare optimă utilizați o pompă de dozare sau un sistem de dozare.

Dozare pentru 5 litri de conținut:
Grad de contaminare Ridicat Normal Ușor
Dozare 1:20 1:30 1:50
Produs 250 ml 150 ml 100 ml

* In funcție de gradul de contaminare se poate adapta dozarea produsului de la 1:1 până la 1:100. Utilizarea apei calde va accelera timpul de curăţare şi uscare.

Ambalaj: 5 litri, 25 litri, 210 litri.


 
Produs de curățat eOx®Multiclean

MulticleanEste un detergent de interior de calitate superioară, destinat pentru curățat: geamuri, oglinzi, pereți, tavane, faianţă, mobilier, etc. Este perfect pentru aplicare manuală sau pulverizat. Mod de folosire: În funcţie de modul de curăţare, aplicarea soluţiei diluate se face cu un burete, perie, mop sau pulverizat. Pentru un amestec perfect folositi o pompă sau un dispozitiv de amestecare.

Pentru o dozare ideală vă recomandăm tabelul de mai jos: exemplu la o găleată de 5 litri:
Gradul de murdărie* Mare Mediu Redus
Dozaj 1:20 1:30 1:50
Cantitate 250 ml 150 ml 100 ml
Numar de pompări 8 x 5 x 3 x

* În funcţie de gradul de murdărire se poate modifica diluţia de la 1:1 până la 1:100 (o pompare = 30 ml).

Ambalaj: 5 litri, 25 litri, 210 litri.


 
Produs de curățat eOx®Sanipower

SanipowerEste un detergent folosit în spații sanitare: pardoseli, pereţi, lavoare de bucătărie, lavoare publice, toalete, bazine etc. eOx®Sanipower este un produs concentrat şi economic în utilizare. Elimină uşor depunerile și reziduurile corozive. Produsul lucrează împotriva bacteriilor şi lasă în urmă un miros plăcut. eOx®Sanipower poate fi inclus în pachetul HACCP (norme UE).

Mod de folosire:

În funcţie de metoda de curățare se aplică cu ajutorul unui burete, perie, mop, se freacă cu o cârpă apoi se clătește cu apă. Eliminaţi depunerile de calcar nedizolvate cu ajutorul unui burete apoi suprafața se va clăti cu apă din abundenţă.

Pentru o dozare ideală se va utiliza un sistem de pompe de dozare.

Tabel pentru 5 litri de produs de curățat:
Gradul de murdărie* Mare Mediu Redus
Dozaj 1:20 1:30 1:50
Cantitate 250 ml 150 ml 100 ml
Numar de pompări 8 x 5 x 3 x

* În funcţie de gradul de murdărire se poate modifica diluţia

– uz zilnic de la 1:20 până la 1:50
– uz periodic de la 1:10 până la 1:30

Ambalaj: 5 litri, 25 litri, 210 litri.