Produs de curățat autovehicule eOx® Bio Kleen Car Cleaner

Bio Kleen Car CleanerEste un detergent alcalin foarte puternic. Prin compoziţia sa acest detergent poate fi utilizat foarte bine la spălatul autovehiculelor cu perii rotative, sub presiune sau manual. Acest produs are un efect antistatic, nu este inflamabil, nu este toxic şi este complet biodegradabil.

Aplicații: Efectul de curăţare/degresare al produsului eOx® Bio Kleen Car Cleaner este foarte mare. În combinaţie cu apa caldă (până la fierbinte) efectul de curățare asupra suprafețelor creşte considerabil.

Acest produs este perfect pentru curăţarea suprafețelor metalice, suprafețelor lăcuite, interiorului autovehiculelor și altele. În funcţie de gradul de murdărire şi modul de aplicare trebuie modificată diluția produsului.

Utilizând diluția prescrisă, acest produs este sigur în utilizare pe suprafețe de aluminiu.

Instrucțiuni de utilizare:

În funcţie de tipul de poluare, de metoda de curăţare aleasă şi temperatură, produsul poate fi diluat astfel: 1:3 (grad foarte mare de murdărire) până la 1:5 – 1:10.

Se aplică produsul pe suprafețele contaminate, se lasă un timp pentru a acționa (nu lăsați suprafața să se usuce) şi apoi (sub înaltă presiune) se clăteşte cu apă din abundenţă. Acum masina va fi uscată și curățată de orice grăsimi!

Ambalaj: 5 litri, 25 litri, 210 litri.

 

Produs de curățat roți eOx®Wheel Cleaner

eOx®Wheel CleanerEste un detergent de foarte înaltă calitate. eOx®Wheel Cleaner este special conceput pentru utilizatorii profesionişti, firme de polishat mașini, spălătorii auto şi spălătorii de camioane, etc. Acest produs are nevoie de un timp foarte scurt pentru a curăţa, astfel încât puteţi lucra mai repede şi mai eficient. Produsul poate fi utilizat în diverse moduri pe diverse materiale cum ar fi oţelul şi aluminiul. De obicei acizi puternici sunt utilizați pentru curăţarea de jante aceștia având un miros neplăcut şi putând afecta roţile.

eOx®Wheel Cleaner are un miros plăcut şi nu afectează roţile.

Produsul este de asemenea remarcabil pentru utilizarea lui pe capace din materiale sintetice.

– Produs de curățat universal pentru roți.
– Formulă rapidă şi eficientă.
– Elimină praful drumului şi depunerile provocate de frânare de pe toate tipurile de jante.
– Potrivit pentru toate tipurile de jante si capace.

Instrucţiuni de utilizare:

Clătiți roata cu apă pentru a elimina murdăria rămasă.
Pulverizați cu eOx®Wheel Cleaner suprafaţa ce urmează a fi curăţată.
Lăsaţi să acţioneze 1 sau 2 minute, curățați cu o perie şi clătiți roata din nou cu apă.
*Este recomandat să încercaţi acest produs înainte de prima utilizare pe o porțiune mică.

Ambalaj: 5 litri, 25 litri, 210 litri .