Apa curataCu peste 20 de ani de activitate in domeniul curateniei si al produselor ecologice, S.C. Gambrinus S.R.L. se prezinta ca si un pilon important, nu numai pentru clientii nostrii stabili, dar si pentru viitoarele colaborari care ne bat la usa. Prin seriozitate, profesionalism, dar si suport sustinut fata de clientii nostrii, am reusit sa ne impunem ca si lider pe piata de profil din judetul Brasov si nu numai. S.C. Gambrinus S.R.L. este unic importator de detergenti biodegradabili si ofera clientilor solutii profesionale pentru curatare si degresare inclusiv tratarea apelor. Produsele pe care noi le oferim, prezinta garantia unor produse cu un inalt grad de biodegradabilitate care nu contin solventi, netoxice, neinflamabile si sigure pentru mediul inconjurator. Produsele EcoTeh acopera o gama foarte larga de aplicatii in industria petroliera si gaze, constructii, armata, industria chimica, Ho.Re.Ca , industria aeronautica.

Oferim clientilor solutii profesionale de curatare, degresare si tratare a apelor precum si o alternativa ecologica si non-toxica la detergentii chimici, extrem de poluanti si cu un grad ridicat de impact asupra mediului inconjurator si asupra sanatatii dumneavoastra.

eOxCu o traditie de peste 45 de ani in acest domeniu, eOx ofera garantia unor produse calitative cu un inalt grad de biodegradabilitate care nu contin solventi, netoxice , neinflamabile si sigure pentru mediul inconjurator. Certificarile ISO 9001, ISO 14001, precum si PH-urile controlate inscriu detergentii eOx printre cele mai competitive produse de pe piata de profil.

Produsele noastre acopera o gama foarte larga de aplicatii plecand de la industria petroliera si gaze, constructii, armata, industria chimica, Ho.Re.Ca , industria auto, ajungand pana la industria aeronautica si maritima. De altfel, solutiile de curatare si degresare eOx sunt uzual folosite de catre trupele NATO , precum si de fortele armate ale altor tari europene. De asemenea, oferim clientilor nostrii solutii complete, consultanta si o gama foarte larga de produse personalizate de curatare, degresare si intretinere, venind in intampinarea celor mai variate cerinte.

EcoTehPe langa toate aceste produse de top, S.C. Gambrinus S.R.L. dispune de aportul unei echipe tinere si entuziaste, extrem de bine pregatita, formata din specialisti care va pot consilia in alegerea celei mai bune solutii care se potriveste pentru activitatea dumneavoastra.

Iata in cateva randuri, care sunt produsele, sau gamele de produse si servicii pe care le puteti gasi la noi si cu care S.C. Gambrinus S.R.L. va poate ajuta.

 

Detergenti Biodegradabili:
Detergenti Horeca – Detergenti Industrie – Detergenti Auto – Detergenti Aviatie – Detergenti armata

Statii de epurare:
Statii de epurare orasenesti – Statii de epurare comunale – Statii de epurare monobloc

Tratare apa potabila:
AquaSmarter – Eoxide LQ75

Statii sortare deseuri:
Utilaje dozare – Utilaje sortare – Utilaje mixare – Utilaje mobile – Achizitie folie