Achiziționăm cantități mari de deșeuri de folie tip LDPE / HDPE, sortată și presată sub formă de baloți.

LDPEPolietilena cu densitate scazută – LDPE este are densități cuprinse între 0.910 – 0.940 g/cm3. LDPE are un grad ridicat de ramificare a forțelor intermoleculare, ceea ce înseamnă că este mai puţin puternică și mai puțin rezistentă la întindere. LDPE este creată prin polimerizarea radicalilor liberi. LDPE este utilizată atât pentru recipiente cât și pentru produse din folie de plastic cum ar fi: saci de plastic şi folie film.

 

 

HDPEPolietilena de înaltă densitate HDPE are o densitate mai mare sau egală cu 0.941 g/cm3. HDPE are un grad scăzut de ramificare a forţelor intermoleculare și prin urmare este mai puternică și mai rezistentă la tracţiune. HDPE este utilizată în fabricarea diverselor produse şi ambalaje cum ar fi: căni de lapte, sticle de detergent, cutii de margarină, containere de gunoi şi conducte de apă. O treime din toate jucăriile sunt fabricate din HDPE.

Achizitie folie

 

 

Cu peste 20 de ani de activitate in domeniul curateniei si al produselor ecologice, compania noastra se prezinta ca si un pilon important, nu numai pentru clientii nostrii stabili, dar si pentru viitoarele colaborari care ne bat la usa. Prin seriozitate, profesionalism, dar si suport sustinut fata de clientii nostrii, am reusit sa ne impunem ca si lider pe piata de profil din judetul Brasov si nu numai.

EcoTeh este unic importator de detergenti biodegradabili si ofera clientilor solutii profesionale pentru curatare si degresare inclusiv tratarea apelor. Produsele pe care noi le oferim, prezinta garantia unor produse cu un inalt grad de biodegradabilitate care nu contin solventi, netoxice, neinflamabile si sigure pentru mediul inconjurator. Produsele EcoTeh acopera o gama foarte larga de aplicatii in industria petroliera si gaze, constructii, armata, industria chimica, Ho.Re.Ca , industria aeronautica.